Idiomes i nivells previstos

CURSOS INTENSIUS DE 60 HORES:

    • Alemany A1.1 i A1.2 (a partir de 14 anys)
    • Anglès d’A1 a B2.2 (a partir de 14 anys si no es cursa l’anglès a l’educació secundària obligatòria com a primera llengua estrangera. Sinó cal tenir setze anys complerts en l’any natural en què es comencin els estudis).
    • Espanyol A1 (a partir de 14 anys)
    • Francès d’A1 a B1 (a partir de 14 anys)
    • Italià A1 (a partir de 14 anys)

Dates: Del dilluns 1 de juliol al divendres 19 de juliol
Horari: De 9 a 13 h

IMPORTANTE: Espanyol A1 (Después de realizar la matrícula es imprescindible venir a la escuela a hacer un test de lectoescriptura el martes 11 de junio a las 13:00 h.)

CURSOS ESPECIALS DE 30 HORES:
Speak Easy Nivell Intermedi (B1-B2) (joves 14-16)
Curs de llengua instrumental per consolidar l’expressió oral del nivell intermedi (B1-B2)

Are you between 14 and 16? Are you finding it difficult to have a conversation or find the right words when communicating in English? Do you want to be more confident and more fluent when speaking in English? This is the ideal course if you want to improve all aspects of oral communication in a fun and comfortable atmosphere.

Professor: Imma García
Dates: Del dilluns 1 de juliol al divendres 12 de juliol
Horari: De 9 a 12 h

Per fer el curs cal acreditar un coneixement d’anglès equivalent al nivell B1. En cas de no poder-se acreditar, és necessari fer el test de nivell.

The English Workout B1 (a partir de 14 anys si no es cursa l’anglès a l’educació secundària obligatòria com a primera llengua estrangera. Sinó cal tenir setze anys complerts en l’any natural en què es comencin els estudis).

Curs de llengua instrumental per consolidar l’expressió oral del nivell B1

The aim of this course is to work on the most basic areas of English through a dynamic and entertaining technique. To ensure that English does not represent an obstacle while working on the mechanics of sentence construction.

Professor: Carlos Calvo
Dates: Del dilluns 1 de juliol al divendres 19 de juliol
Horari: De 9 a 11 h

Per fer el curs cal acreditar un coneixement d’anglès equivalent al nivell B1 o estar-lo cursant. En cas de no poder-se acreditar, és necessari fer el test de nivell.

The English Workout C1-C2 (a partir de 14 anys si no es cursa l’anglès a l’educació secundària obligatòria com a primera llengua estrangera. Sinó cal tenir setze anys complerts en l’any natural en què es comencin els estudis).

Curs de llengua instrumental per consolidar l’expressió oral del nivell avançat (C1-C2)

This is a course designed to help you expand your range of vocabulary, structures and language in general, by presenting you with the type of content that is expected at an advanced level. This course will help you to produce English in a more complex, natural and fluent way, just like a native!

Professor: Carlos Calvo
Dates: Del dilluns 1 de juliol al divendres 19 de juliol
Horari: De 11.15 a 13.15 h

Per fer el curs cal acreditar un coneixement d’anglès equivalent al nivell C1. En cas de no poder-se acreditar, és necessari fer el test de nivell.

Ni Hao! Introducció al xinès. (a partir de 14 anys)
Curs de llengua instrumental d’introducció a la llengua i cultura xineses.

T’atreveixes amb el xinès? Aquesta és la teva oportunitat! Durant aquest curs ens introduirem a la llengua xinesa, aprendrem a reconèixer i escriure els caràcters, a saber com funciona la pronúncia i els tons i també ens endinsarem a conèixer aspectes socioculturals d’aquesta cultura mil·lenària.

Professora: Helena Puig
Dates: Del dimecres 3 de juliol al dimarts 16 de juliol
Horari: De 9 a 12 h

INFORMACIÓ MATRÍCULA I TEST DE NIVELL AQUÍ