Anglès

Big Ben-96

Música, Pel·lícules, Treball, Viatges, Currículum, Amistats, Xarxes socials, Diversió…

Tots tenim motius per aprendre l’anglès.

Benvinguts al departament d’anglès de l’EOI Sant Feliu de Guíxols. Som un equip de 4 docents que treballem cada dia per millorar i actualitzar els nostres coneixements didàctics de l’ensenyament i de l’aprenentatge d’una de les llengües més parlades del món. Veniu a l’EOI, el vostre nivell d’anglès millorarà des del primer dia, fareu noves amistats, ampliareu el vostre coneixement del món, sentireu que podeu viatjar arreu i estareu més preparats per a la feina.

A l’EOI Sant Feliu de Guíxols impartim 6 cursos d’anglès que condueixen a l’obtenció dels Certificats de Nivell Bàsic A2, de Nivell Intermedi B1, de Nivell Intermedi B2 i de Nivell Avançat C1, tots ells reconeguts per les empreses i institucions del país.

Aprendre idiomes no és fàcil del tot però tot és més planer amb un bon equip de professionals i amb l’ajut dels companys i de les companyes de classe que proporcionen un entorn  d’aprenentatge divertit i amè, però alhora rigorós i professional.

Utilitzem la metodologia més moderna sense renunciar a aspectes de la metodologia tradicional que també considerem apropiats. Ah, i tenim les noves tecnologies a punt.

Us hi esperem!

We’re looking forward to seeing you!