Anglès

Big Ben-96

Unit 1. Lesson 1. Exercise 1. Task 1.

Troba l’expressió anglesa en el text següent:

Benvinguts al departament d’anglès de l’EOI de Sant Feliu de Guíxols. Som un equip de 4 professors/es i 300 estudiants que caminem junts per anar millorant cada dia els nostres coneixements de l’idioma més popular del planeta. Podeu afegir-vos amb nosaltres en l’estudi d’aquesta llengua i veureu com el vostre nivell millora des del primer dia, permetent-vos obrir portes a les amistats i als llocs de treball tant dins com fora de Catalunya. També us permetrà viatjar per tot el món.

A l’EOI de Sant Feliu de Guíxols impartim 6 cursos d’anglès que condueixen a l’obtenció dels Certificats de nivell basic A2, nivell intermedi B1, nivell intermedi B2 i nivell avançat C1, tots ells reconeguts per les empreses i institucions de tot el país.

Aprendre idiomes no és a piece of cake però tot és més fàcil amb un bon equip de professors i professores i amb l’ajut dels companys i companyes de classe que proporcionen un entorn d’aprenentatge divertit i amè però alhora rigorós i professional, escollint el millor tant de la metodologia moderna com de la més tradicional i amb totes les noves tecnologies a punt.

Us hi esperem.

Resposta: “a piece of cake”

[“It’s a piece of cake” = “És bufar i fer ampolles.”]