Cursos especials

Les escoles oficials d’idiomes poden impartir cursos especials per perfeccionar competències en idiomes o per aprofundir en aspectes socioculturals vinculats a les llengües que s’hi imparteixen.

Cursos monogràfics

Els cursos monogràfics són cursos d’especialització que poden tractar els aspectes següents: llenguatge d’especialitat (mèdic, jurídic, administratiu, etc.) i aspectes socioculturals relacionats amb la llengua d’estudi (cinema, literatura, història, civilització, etc.).

Cursos de llengua instrumental

Els cursos de llengua instrumental tenen com objectiu el coneixement general de la llengua (sempre que no tinguin els mateixos objectius, continguts i durada que els cursos oficials), el treball específic per destreses (per exemple, conversa, pronunciació, etc.), l’actualització lingüística o el perfeccionament de l’idioma (per exemple, A2+, B2+), l’estudi d’un idioma no implantat de manera oficial, la preparació per a les proves de B1, B2, C1 i C2 de les EOI (sempre que no estiguin dirigits a alumnes d’EOI de la llengua del curs), finalitats específiques (per exemple, anglès per viatjar, rus per al comerç i la restauració, etc.) o col·lectius específics (per exemple, joves d’entre 14 i 16 anys).

Cursos Especials 2023 – 2024

Enguany, l’EOI Sant Feliu de Guíxols ofereix els següents cursos especials d’anglès a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit:

Speaking & Listening A1 – Vols començar a fer-te entendre en anglès i no te’n surts? Perd la por, parla i utilitza les eines que et donarem per expressar-te amb fluïdesa.

Speaking & Listening A2 – Ja t’has iniciat amb l’anglès, vols fer-te entendre i no te’n surts? Perd la por, parla i utilitza les eines que et donarem per expressar-te amb fluïdesa.

Els cursos van destinats a aquelles persones interessades en millorar el seu nivell de comprensió i expressió oral sense presses i sense la pressió que comporta haver de presentar-se a un examen.

Full de matrícula (matrícula oberta fins el dijous 8 de febrer a les 14h)

Dates: De l’1 de febrer al 20 de juny (30 hores)
Horari: Dijous de 15.00 a 16.30 (nivell A1) i de 16.30 a 18.00 (nivell A2)
Preu: 175 € (bonificacions i exempcions aplicables – consulteu aquí)
Professora: Cristina Canamases
Dies de classe: 1, 8,15, 22, 29 febrer; 7, 14, 21 març; 4, 11, 18, 25 abril; 2, 9, 16, 23, 30 maig; 6, 13, 20 juny.

MATRÍCULA TANCADA

D’altra banda, si algun col·lectiu de la zona volgués fer-nos arribar una proposta formativa per dur a terme al nostre centre, poseu-vos en contacte amb nosaltres.