Vacances d’estiu

Us informem que l’escola romandrà tancada del 20 de juliol al 31 d’agost, ambdós inclosos,
Aquestes dates es poden veure modificades d’acord amb les instruccions del Departament d’Educació en funció de l’evolució de la pandèmia.
ATENCIÓ, PRENEU NOTA, si voleu estudiar a la nostra escola, haureu de… Llegeix més»

Matrícula per al curs 2020-2021

Matrícula nou alumnat per al curs 2020-2021 (Preinscripció en línia entre el 31 d’agost i el 3 de setembre)

Matrícula C2 anglès per al curs 2020-2021 (l’EOI Sabadell no impartirà aquest nivell):

Matrícula alumnat oficial curs 2019-2020 per al curs 2020-2021:

PLACES RESERVADES DE C2 DE CATALÀ PER A DOCENTS EN ACTIU

En el marc del Programa de formació de professorat del Departament d’Educació, l’EOI té una reserva de places de C2 de català per a docents en actiu que vulguin actualitzar o millorar els seus coneixements en llengua catalana.
Consulteu la informació i el calendari de matrícula… Llegeix més»

CURSOS ESTIU JULIOL 2020 CANCEL·LATS (12/5/20)

L’EOI de Sabadell, davant de la situació d’alarma sanitària, ha decidit cancel·lar els cursos d’estiu. Les mesures de prevenció que estaríem obligats a prendre fa que l’organització de les classes i els grups estigués molt afectada.

Trobarem a faltar aquest estiu la vida i el moviment que es genera dintre del centre. Esperem que aviat ens puguem retrobar a la nostra escola.

Grups de conversa 2019-20: grups del 2n trimestre

Degut a les circumstàncies conegudes per tots ens serà impossible acabar els grups de conversa que teníem iniciats aquest segon trimestre. Esperem tornar-ho a organitzar el proper curs! Per qualsevol pregunta us podeu dirigir a: biblio.eoi.sbd@gmail.com

NOVETAT: Matrícula d’actualització

TORNA A L’EOI!!
S’ha creat una nova modalitat de matrícula: la d’actualització.
Si ja has fet estudis a l’EOI i vas acabar i aprovar un curs fa 2 anys o més, però necessites o desitges actualitzar el teu nivell de llengua, ara pots tornar a estudiar amb… Llegeix més»

OBERTURA del centre a partir de dimecres 10 juny

 A partir de dimecres 10 juny, NOMÉS per a consultes telefòniques i sol·licitud de CITA PRÈVIA per als tràmits presencials,  de dilluns a divendres, de 10:00 a 13:00h: 937262199. Truqueu o envieu un correu al centre (secretaria@eoisabadell.cat).

  • Consulteu AQUÍ el Pla d’obertura de l’EOI Sabadell.