#joemquedoacasa

Davant la situació excepcional que estem vivint durant aquests dies a causa del COVID-19, des de l’EOI Esplugues us volem comunicar que estem treballant per poder oferir-vos  propostes de treball  per tal que el vostre aprenentatge d’idiomes es vegi afectat el mínim possible, sempre que la salut i la tecnologia ens ho permetin a tots i totes. El vostre professorat us donarà les instruccions a seguir en cada cas. Us recomanem que seguiu les seves indicacions en la mida que us sigui possible.

Per a totes les gestions de caràcter administratiu podeu enviar un correu a la següent adreça: eoiesplugues@xtec.cat

Trobareu també informació actualitzada sobre els esdeveniments tant a la nostra pàgina web com a les xarxes socials.

Des de l’EOI Esplugues us demanem que us cuideu, que cuideu dels vostres familiars i amics. Aquest esforç que estem fent ben aviat es veurà recompensat amb una tornada a la nostra “normalitat” i ben aviat ens tornarem a trobar fent allò que més ens agrada, ensenyar idiomes, aprendre idiomes. Gràcies a tothom!

#ichbleibezuhause   #istayathome   #jerestealamaison   #iorimangoacasa

Tancat

Benvolguts i benvolgudes alumn@s,
El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins a nou avís, tots els centres educatius del… Llegeix més»

Metges sense fronteres

L’ONG Metges sense Fronteres ens ha fet arribar aquesta carta i aquest vídeo en agraïment pels diners recollits durant les subhastes solidàries a les classes.

Cursos d’Estiu juliol 2020

L’EOI Esplugues té la intenció d’organitzar, com cada any, els seus cursos intensius durant el mes de juliol. Quan el centre torni al seu funcionament habitual, un cop superada la crisi del coronavirus, publicarem la informació corresponent.

Cursos especials curs 2019-2020

Anglès
C1 a ritme pausat

Horari grup de tarda:   dilluns de 16:00h a 18:00h
Horari grup de matí:    dimarts de 10:00h a 12:00h
Durada: 60 hores
Dates grup de tarda:  del 7 d’octubre de 2019 al 15 de juny de 2020 (dilluns)
Dates grup de matí: del 8 d’octubre de 2019 al 2 de juny de… Llegeix més»

Estudia amb nosaltres!

Aprèn idiomes i experimenta un món de vivències amb una metodologia comunicativa i adaptada