Projecte Erasmus+

A l’EOI de Tarragona sempre ens hem identificat per la nostra inquietud a continuar aprenent per evolucionar i millorar en la feina a què ens dediquem cada dia: l´ensenyament d´idiomes. I, a més, ens agrada fer-ho amb les últimes tecnologies que tenim al nostre abast. Per això, no vam dubtar a voler formar part d’un projecte europeu en l´educació d´adults tan important com és l´Erasmus +.

Al 2018 el SEPIE (Servicio Español para la Internacionalización de la Educación) va seleccionar el nostre primer projecte Erasmus+, que sota el títol L’ús de les noves tecnologies per la millora de l’expressió oral en l’ensenyament d’idiomes, va permetre a un grup de professors realitzar formació a diverses organitzacions de l’estranger durant l’estiu del 2018. La formació rebuda per aquest professorat es va compartir amb la resta del professorat de l’EOI Tarragona en diferents activitats d’intercanvi de Bones Pràctiques i la difusió d’aquestes activitats es va analitzar per poder calcular l’impacte que la formació va tenir a l’escola.

En la presentació que segueix es troba un resum de les mobilitats que el professorat va fer a l’estiu 2018 com a resultat d’aquest primer projecte:

Al desembre del 2020 ens van concedir el nostre segon projecte Erasmus+, la qual cosa ens dona molta seguretat i confiança en el treball que s’està fent al centre per internationalizar la nostra tasca d’ensenyament d’idiomes. Amb l’objectiu de continuar la formació de professorat en les metodologies i tecnologies més avançades aplicades a l’aula, aquest segon projecte està concentrat en l’optimització de les pissarres digitals que es troben a totes les aules del centre i en l’utilització de les noves tecnologies al servei de l’ensenyament i aprenentatge d’idiomes.

En aquest espai us anirem informant de les mobilitats que tindran lloc tant aviat com sigui possible degut a la situació de pandemia.