Oferta de cursos especials 1r i 2n quadrimestre (2017-18)

Els cursos especials tenen com a objectiu el coneixement general de la llengua, el treball específic per destreses, l’actualització lingüística o el perfeccionament de l’idioma. També són cursos preparatoris per les proves de certificació de les EOI.

Per al curs 2017-2018, l’EOI del Prat ofereix cursos de prepració de nivell B1 d’anglès, d’actualització lingüística de nivell B2-C1 d’anglès i francès (per a aquells alumnes que ja disposen del nivell B2), i d’actualització lingüística C1-C2 (per a aquells alumnes que ja disposen del nivell C1).

Inici de la matrícula: el 4 de setembre de 2017 fins que s’esgotin les places

Documentació: 1 fotografia de carnet, el DNI, i la documentació acreditativa, si s’escau

Per a més informació sobre els cursos consulteu:

Oferta cursos especials 2017-18

Descripció cursos especials 2017

1 comentari

  1. José Manuel Fernández Silva

    Bona tarda. Sóc professor d’anglès en una escola del Prat i vaig aprovar C1 fa dos anys a l’EOI de Vilanova i la Geltrú. Estic interessat en fer el curs d actualització de C1 a C2. M’agradaria fer la inscripció el dilluns, dia 4 per tal de no quedar-me sense plaça, pero no tinc el certificat C1 a casa meva. Puc fer la inscripció igualment?
    José Manuel Fernández

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>