Certificat C1 d’anglès

A l’Escola Oficial d’Idiomes de Tortosa pots obtenir el certificat C1 d’anglès.

Aquest certificat C1 compleix les directrius del Marc Europeu de Referència per a les Llengües. Per tant, és reconegut i acceptat arreu d’Europa i a l’administració catalana i espanyola.

Per aconseguir el vostre certificat C1 podeu inscriure-us als cursos que tenen lloc de setembre a maig, amb dues classes per setmana de 2h i 20 minuts de durada. El preu dels cursos és de 305 euros per a tot el curs, i inclou el dret a examen C1, que té lloc a finals de maig. Podeu accedir als cursos de nivell C1 directament si teniu el nivell B2.2 o bé fent una prova de nivell. La preinscripció és del 31 d’agost al 3 de setembre. Els horaris de classe són:

Grup C1A, presencial: Dilluns i dimecres de 18.30 a 20.50h.

Grup C1S, semi-presencial: Classe presencial dimecres de 18.30 a 20.50 h i treball autònom guiat i tutoritzat per Moodle.

També podeu obtenir el certificat C1 examinant-vos per lliure, és a dir, pagant només pels drets d’examen. Teniu la informació sobre les convocatòries lliures en aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>