Nou alumnat / ex-alumnat

Matrícula nou alumnat – Curs 2023-2024 

El termini per fer la preinscripció de l’alumnat que es vol matricular a l’EOI i no ha estat alumne oficial durant el curs 2022-23 serà del 3 al 14 de setembre de 2023 i es farà a través d’un aplicatiu en línia. La formalització de la matrícula, en cas de ser admès, s’haurà de fer del 15 al 19 de setembre de 2023.

Consulteu la informació detallada del procés aquí.

Properament ampliarem la informació sobre la preinscripció i matrícula per al curs 2023-2024

 

Matrícula nou alumnat – Curs 2022-2023 

Enllaç per fer la preinscripció, tria de grup i matrícula d’A1 a C1

Preinscripció i matrícula C2.1

Les classes comencen el 21 de setembre

Preinscripció nou alumnat

Tothom que es matricula al mes de setembre es considera nou alumnat, per la qual cosa ha de seguir el procediment descrit aquí.

Requisits:
  • Tenir 16 anys complerts el 31 de desembre de l’any en curs per a cursos d’anglès.
  • Tenir 14 anys complerts el 31 de desembre de l’any en curs per a cursos d’alemany i francès.
  • Preinscripció telemàtica (online): de les 09h del 31 d’agost a les 15h  del 5 de setembre de 2022. Enllaç. Per a cursar C2.1 d’anglès, cal anar a aquest enllaç: https://www.eoidigital.com/eoicatc2/
  • Preinscripció presencial (a la secretaria de l’EOI de Tortosa): 1 i 2 de setembre de 2021, fins a les 14 hores.

Podeu fer una única preinscripció per idioma i un màxim de dues preinscripcions a dos idiomes diferents. A la preinscripció heu de triar l’EOI de Tortosa com a primera opció.

En fer la preinscripció, heu de triar:

a) Accedir al primer curs de l’idioma que us interessi. No cal fer test de nivell.

b) Accedir a un nivell concret, sempre que pugueu acreditar el vostre nivell assolit amb un dels possibles accessos que us apareixeran a l’aplicatiu. Aquests accessos poden ser:

  • un curs o certificat d’una EOI aprovat. ATENCIÓ!!! Si veniu d’una EOI  de fora de Catalunya, heu d’aportar certificació acadèmica, expedida per la secretaria de l’EOI d’on veniu.
  • una certificació equivalent reconeguda pel Departament d’Educació. Podeu consultar aquestes certificacions aquí.

A l’aplicatiu, cal especificar el tipus de documentació que presentareu i adjuntar-lo o dur-lo presencialment a l’escola en les dates establertes, per tal de poder continuar amb el procés de preinscripció. A poder ser, adjunteu la documentació escanejada en el moment de fer la preinscripció a l’aplicatiu. Si no us és possible, podeu portar la documentació físicament a l’escola entre el 31 d’agost i el 13 de setembre o bé enviar-la per correu electrònic a eoitortosa@xtec.cat. A l’escola validarem aquesta documentació abans que s’obri el termini per formalitzar la matrícula.

c) Fer el test de nivell si no teniu clar quin és el vostre nivell. Heu de triar l’EOI de Tortosa com a primera opció com a centre per realitzar la prova.

 

Matrícula nou alumnat oficial

La matrícula del nou alumnat es realitzarà telemàticament amb el mateix aplicatiu web que heu utilitzat per fer la preinscripció. Si sortiu com a admesos al sorteig d’assignació de places us podeu matricular a partir del 14 de setembre a les 20h i fins a les 23.59 h del 16 de setembre. Podreu escollir grup i horari al mateix aplicatiu.

Caldrà que lliureu a secretaria una fotocòpia del DNI i que empleneu el full d’autorització d’ús d’imatge i la declaració responsable relativa a la pandèmia de COVID19. En el cas de menors d’edat, aquests darrers fulls han d’estar signats pels pares o tutors legals. Podeu lliurar aquesta documentació abans de l’inici de classes o el primer dia de classe.

Places vacants: 

  • A partir del 20 de setembre

Pagament i bonificacions que s’apliquen.

Un cop hagueu triat grup i horari, haureu d’imprimir-vos el full de pagament i fer l’ingrés en el termini de 24 hores a partir de la formalització de la matrícula a qualsevol terminal de Servicaixa de Caixabank “La Caixa” o bé amb tarja de crèdit online. El pagament també es pot fer amb Línia Oberta. Heu d’entrar a l’apartat Pagaments i impostos i introduir els codis que trobareu al rebut de pagament.

L’import a pagar pels nivells A1, A2, C1 i C2 correspon als preus públics establerts per la Generalitat de Catalunya.

L’import a pagar pels nivells B1 i B2 correspon a les taxes establertes per la Generalitat de Catalunya.

Consulteu els preus públics, taxes, bonificacions i exempcions aquí. Les bonificacions poden acumular-se.

En el cas de tenir descompte o bonificació  cal que lliureu la documentació necessària (document original i fotocòpia) a secretaria abans de l’inici de classes.

Aclariments: No està permès matricular-se com a alumnat oficial i lliure del mateix idioma, dintre del mateix any acadèmic.

Més informació aquí