Biblioteca

Funcionament de la biblioteca. Curs 2022 – 2023

L’espai Biblioteca/Sala d’estudis estarà oberta durant el curs 2022-2023 a partir de l’3 d’octubre fins al mes de juny.

El préstec de material es podrà fer a partir del 10 d’octubre tant presencialment com virtualment de la següent manera:

 

PROCEDIMENT DE CONSULTA I PRÉSTEC PRESENCIAL

Quan hi hagi classes, de dilluns a dijous, de 17h a 18h podeu parlar amb la persona encarregada de la biblioteca, que us donarà el material que vulgueu consultar allí mateix a la sala o el gravarà al sistema per tal que us el pugueu endur a casa.

De dilluns a dijous, l’espai estarà obert com a sala d’estudis a partir de les 15.30 h fins a l’hora de tancament de l’escola, a les 21 h. Trobareu uns fulls de petició de préstec, que podreu omplir i deixar a la taula de la persona encarregada de la biblioteca, la qual donarà el material al vostre professor o professora per tal que us el lliure a classe, o bé, el deixarà a consergeria si ho preferiu. Simultàniament, per correu electrònic, rebreu la confirmació del préstec i la data de retorn.

 

PROCEDIMENT DE CONSULTA I PRÉSTEC VIRTUAL

El préstec virtual s’allargarà fins al mes de juny per si voleu agafar en préstec material per a l’estiu. Heu d’anar al web de l’escola a la secció biblioteca (https://agora-eoi.xtec.cat/eoitortosa/serveis/biblioteca/) i seguir el procediment següent:

Formulari de reserva

Consulta del catàleg

 

Normativa de préstec

Per endur-se el material de préstec cal que la coordinadora de la biblioteca el registri. El material de consulta “exclòs de préstec” no es pot treure del centre. El material es deixa inicialment per a 15 dies, renovables. Per renovar el material cal que es demani a la coordinadora per correu electrònic (biblio.eoitortosa@gmail.com) abans que s’acabi el termini de préstec.

En cas de pèrdua o no retorn del material, se n’exigirà l’import per reemplaçar-lo.