Biblioteca

Funcionament de la biblioteca. Curs 2021 – 2022

L’espai Biblioteca/Sala d’estudis estarà oberta durant el curs 2021-2022 a partir de l’11 d’octubre.

El préstec de material es podrà fer tan presencialment com virtualment de la següent manera:

 

PROCEDIMENT DE CONSULTA I PRÉSTEC PRESENCIAL

De dilluns a dijous, de 17.30 h a 19.30 h podeu parlar amb la persona encarregada de la biblioteca, que us donarà el material que vulgueu consultar allí mateix a la sala o el gravarà al sistema per tal que us el pugueu endur a casa.

De dilluns a dijous, l’espai estarà obert com a sala d’estudis a partir de les 15.30 h fins a l’hora de tancament de l’escola, a les 21 h. Trobareu uns fulls de petició de préstec, que podreu omplir i deixar a la taula de la persona encarregada de la biblioteca, la qual us deixarà el material a consergeria per tal que el recolliu a la vostra conveniència. Simultàniament, per correu electrònic, rebreu la confirmació del préstec i la data de retorn.

 

PROCEDIMENT DE CONSULTA I PRÉSTEC VIRTUAL

Formulari de reserva

Consulta del catàleg

 

Normativa de préstec

Per endur-se el material de préstec cal que la coordinadora de la biblioteca el registri. El material de consulta “exclòs de préstec” no es pot treure del centre. El material es deixa inicialment per a 15 dies, renovables. Per renovar el material cal que es demani a la coordinadora per correu electrònic (biblio.eoitortosa@gmail.com) abans que s’acabi el termini de préstec.

En cas de pèrdua o no retorn del material, se n’exigirà l’import per reemplaçar-lo.