Avaluació del curs 2019 – 2020

Benvolgudes i benvolguts alumnes,
Desitgem que continueu en bona salut, tant vosaltres com les vostres famílies i amics. Us volem informar sobre el tercer trimestre d’aquest curs 2019-20 i sobre l’avaluació final. El passat dilluns es van publicar les Instruccions del Departament d’Educació per al desenvolupament… Llegeix més»

Treball telemàtic després de Setmana Santa

Seguint el calendari escolar previst pel Departament d’Educació i d’acord amb les instruccions rebudes en aquesta situació d’excepcionalitat, us comuniquem que, a partir del 14 d’abril, reprendrem l’activitat de manera telemàtica després de la pausa de Setmana Santa.
Farem servir el Moodle i també eines de… Llegeix més»

Tancament del centre pel COVID 19

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins a nou avís tots els centres educatius del país i, per tant,… Llegeix més»

Exàmens lliures juny – B1, B2 i C1

CONVOCATÒRIA ORDINÀRIA DE PROVES DE CERTIFICACIÓ – JUNY 2020
IMPORTANT
Atesa la suspensió de les activitats presencials d’acord amb el Reial decret 463/2020, mentre sigui vigent aquesta suspensió no es poden fer les convocatòries de certificació per a l’alumnat lliure.
 
La informació de més avall està subjecta a… Llegeix més»