CURSOS DE C2 DE CATALÀ A L’EOI OSONA

A partir del pròxim curs 2023-2024, l’EOI Osona oferirà cursos de C2 de català. En total, s’obriran 4 grups de C2 amb modalitat semipresencial (classe presencial 1 dia a la setmana)

– Curs C2 de català: gratuïtat per als docents que s’acullin al programa PIA+. Consulteu la informació del programa al web del Departament d’Educació. 

-Totes les persones que vulguin estudiar el nivell C2 de català tenen una reducció del 50% del preu de la matrícula.

– Consulteu horaris, professorat i bibliografia.

– La preinscripció es fa en procés ordinari, del 4 al 13 de setembre i la matrícula, en cas d’haver estat admès/a, del 15 al 19 de setembre.

10 comentaris

 1. Xenia

  Bona tarda,el dia 4 de setembre. És el dia per fer la matrícula, del C2 de Català en alguna hora en concret? Perquè entenc que anirà per ordre d’inscripció?

 2. Marta

  Bon dia,
  Si fas el curs de català correctament surts amb el títol de C2 o el curs és per preparar l’examen?

  1. admin Autor de l'article

   Bon dia,
   És el curs per preparar l’examen de C2. Quan et matricules, ja pague stambé el dret a examen.

   Salutacions

 3. Toni

  Hola,
  voldria saber la durada del curs de català C2 per aquest setembre 2023 (inici i finalització previstos), i quan serien les proves oral i escrita (si ja és té alguna planificació). Gràcies!

 4. Yolanda

  Jo tinc el títol de mestra però no estic en actiu com a tal sinó que ara mateix estic de TEEI en una escola que depen del departament, em puc matricular i beneficiar-me del programa PIA +?

  Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>