FESTA FINAL DE CURS DE L’EOI OSONA

Aquest any, l’Associació d’Alumnes i Exalumnes de l’EOI Osona organitza la celebració del 20è aniversari de l’EOI d’Osona, el 10è aniversari de l’Associació d’Alumnes i Exalumnes i la cloenda del curs 2022/2023.

El dijous 29 de juny, al Casino de Vic, tindrà lloc la festa de final de curs i l’acte de lliurament de certificats dels nivells A2, B1, B2 i C1 a les 18.30 h. L’alumnat de cursos d’avaluació contínua (A1, B2.1) podeu recollir el vostre expedient acadèmic. A continuació, hi haurà l’actuació de la Carla Serrat i tot seguit, el sopar de cloenda del curs escolar al restaurant del mateix lloc, a partir de les 20.30 h.

Per tal d’assistir al sopar, us demanem que ompliu un formulari de Google amb la vostra selecció de menú i realitzeu una transferència bancària al compte corrent de l’escola:  

La Caixa: ES25 2100 3098 3722 0032 5662  (poseu nom i cognom/sopar festa)

El preu del sopar és de 22€ per persona, amb una part de l’import assumida per l’Associació. Així doncs, us animem a reservar la vostra plaça i confirmar la vostra assistència abans del dia 20 de juny.

Esteu convidats i convidades a assistir tant a la festa, a l’acte d’entrega com al sopar, o bé optar per assistir només a la festa o només al sopar. Podeu venir sol(e)s o acompanyats/des.

Cartell informatiu

Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>