Si soms Garrotxa, fem Garrotxa!

És un moment històric per la Garrotxa. Per primera vegada, tota la comarca s’ajunta per parlar dels reptes i les oportunitats que té la nostra comarca, i per crear juntes i junts el Pla Estratègic de la Garrotxa 2030, per guiar-nos i coordinar-nos durant la propera dècada. Aquest abril s’ha posat en marxa el Fem Garrotxa, un procés participatiu per recollir i copsar els interessos i inquietuds de la població de la Garrotxa envers els futur de la comarca, amb l’horitzó 2030.

Per recollir les veus d’infants i joves, hem creat unes propostes de tallers per dinamitzar, d’una hora cada taller.

  • Enllaç amb les propostes de tallers infants i joves: https://www.garrotxaresilient.cat/recursos

Per recollir les veus de famílies, professorat i comunitat educativa us convidem a difondre i a participar a:

  • Enquesta Fem Garrotxa en línia per respondre en 10 minuts: www.garrotxaresilient.cat/enquesta, aquesta enquesta també la trobareu en paper a diversos punts físics del vostre municipi.
  • Assistir a les taules participatives per abordar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) en clau garrotxina: Les taules participatives són temàtiques i tenen lloc cada dilluns i dimecres de 6 a 8 del vespre en format virtual, consulta el programa clicant aquí: www.garrotxaresilient.cat/participa Per participar-hi cal inscripció prèvia, escull les que més t’interessin!