PER COMENÇAR UNA NOVA LLENGUA DESPRÉS D’HAVER CURSAT UN NIVELL B2.2 (SUPERAT O NO)

Si estàs matriculat/ada en un cinquè curs (Nivell B2.2) i et matricules d’una nova llengua estrangera el curs immediatament següent, gaudiràs d’una bonificació del 50% del preu públic de la matrícula i els serveis acadèmics de la nova llengua (Nivell A1), tant si aproves el B2.2 com si no i encara que canviïs d’escola!

Si un any per la raó que sigui el cinquè d’un idioma se’t resisteix, provar un A1 d’una altra llengua és una opció a considerar per encarar de nou aquest cinquè més endavant i amb més “musculatura lingüística”.

O si l’aproves però vols canviar una mica d’aires i descobrir què més té el món per oferir-te, anima’t a explorar nous territoris i sorprèn-te a tu mateix/a! Si en un altre moment decideixes continuar la primera llengua allà on l’havies deixat, quan t’hi posis tindràs un bagatge multilingüe molt útil per afrontar un nivell com el C1.

Rumia-t’ho, que el poliglotisme endarrereix la senilitat mental i potencia la capacitat del cervell per processar i generar idees complexes. No està malament, oi?