GRATUÏTATS

Assabenta’t de tots els descomptes del 100% en el preu de la matrícula i dels serveis acadèmics aprovats recentment pel Departament d’Educació, així com de l’acumulació de dues bonificacions del 50%, que també donen dret a l’exempció total de pagament.
Informa d’aquestes gratuïtats a tothom que pensis que se’n pot beneficiar i dóna’ls una bona raó per estudiar anglès, francès o alemany aquest curs 22-23!

GRATUÏTAT TANT EN LA MATRÍCULA COM EN ELS SERVEIS ACADÈMICS DE TOTS ELS NIVELLS (BÀSIC, INTERMEDI I AVANÇAT)

GRATUÏTATS ESPECÍFIQUES PELS NIVELLS BÀSIC (A1 I A2) I AVANÇAT (C1, C2.1 I C2.2)

A més de totes les gratuïtats generals anteriors, aplicables a tots els cursos de les Escoles Oficials d’Idiomes, els nivells regulats per l’ordre vigent de preus públics (el Bàsic i l’Avançat) compten amb les bonificacions addicionals següents pel 100% de l’import de la matrícula i dels serveis acadèmics:


GRATUÏTAT ESPECÍFICA PEL NIVELL INTERMEDI (B1, B2.1 I B2.2)

En el cas dels nivells Bàsic i Avançat, la concessió d’aquestes beques dóna dret a un 50% de descompte en el preu de la matrícula i dels serveis acadèmics.


Si tens dubtes sobre si se’t pot aplicar algun descompte total o del 50% a la teva matrícula, contacta’ns i ens ho mirem junts. Per això hi som!