Matrícula d’actualització

Les persones que ja hagin superat amb anterioritat cursos de les escoles oficials d’idiomes que condueixen a l’obtenció d’un certificat, i vulguin actualitzar-ne els coneixements, poden sol·licitar matricular-se en l’últim curs realitzat o en qualsevol dels cursos inferiors, sempre que hagin transcorregut dos cursos des de la darrera matrícula.

La sol·licitud per a aquest tipus de matrícula s’ha de presentar al centre a partir del dia 20 de setembre i s’admet si existeixen vacants en el curs i l’idioma sol·licitat.

La sol·licitud és valida únicament per al curs acadèmic en què se sol·licita i s’ha de tornar a presentar anualment.

Aquest tipus de matrícula no té efectes acadèmics ni dóna lloc a cap certificat oficial. A l’expedient de l’alumne es fa constar la qualificació “No Qualificat/ada”.

Aquesta matrícula dóna dret a l’expedició d’una certificació d’actualització de coneixements al centre on estiguin matriculats.

El preu d’aquesta matrícula és el mateix que el del curs ordinari corresponent  sense penalització per repetició.

Durant un mateix curs acadèmic no es pot simultaniejar una matrícula ordinària als ensenyaments presencials amb una matrícula d’actualització del mateix idioma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>