REPESCA de places (a partir del 23 de setembre)

Si se us va passar el termini per fer la preinscripció online, a partir del 23 de setembre podreu accedir a les places que quedin vacants després del procés de matrícula online. A partir d’aquest moment s’adjudicaràn les places lliures per ordre d’arribada.

 

 

 

QUÈ CAL FER PER MATRICULAR-SE EN PERÍODE DE REPESCA?

Si no us vau preinscriure dins del termini, encara sou a temps de matricular-vos.

  •  ALEMANY – ÀRAB – FRANCÈS – ITALIÀ:  DIJOUS 23 DE SETEMBRE A LA TARDA

TEST DE NIVELL A LES 15h

Si no podeu acreditar el vostre nivell (amb un certificat oficial, un curs d’EOI aprovat o un resultat de test de nivell del setembre de 2021) heu de fer el TEST DE NIVELL presencial al centre el dijous 23 a les 15h. A continuació us podreu matricular per ordre d’arribada (a partir de les 16:30h). Aquest dia no es faran tests de nivell per anglès.

MATRÍCULA A LES 16:30h

Si podeu acreditar el vostre nivell (amb un certificat oficial, un curs d’EOI aprovat o un resultat de test de nivell del setembre de 2021) o voleu entrar a A1 (primer curs) veniu dijous 23 a les 16:30h i us podreu matricular per ordre d’arribada. Les matrícules per anglès es faran el divendres 24 al matí.

No cal que vingueu en persona, qualsevol pot venir en lloc vostre.

 

  • ANGLÈS: DIVENDRES 24 DE SETEMBRE A LES 10h

TEST DE NIVELL ONLINE

Abans de venir el divendres 24 de setembre a les 10h, cal que 1. feu el test de nivell en línia i 2. consulteu la disponibilitat de vacants. Si hi ha vacants, les publicarem el dijous 23 sobre les 12h del migdia al web de l’escola. Assegureu-vos que hi ha places al curs que us ha tocat per test de nivell, abans de venir al centre el divendres 24.

Un cop entreu a l’aplicatiu de test de nivell, heu d’introduir les vostres dades personals, triar el centre al qual voleu que se us assigni el vostre test en línia, realitzar el test i comprovar el resultat. El test de nivell d’anglès en línia està disponible AQUÍ.

MATRÍCULA A LES 10h

Si podeu acreditar el vostre nivell (amb un certificat oficial, un curs d’EOI aprovat o un resultat de test de nivell del setembre de 2021) o voleu entrar a A1 (primer curs) veniu a les 10h i podreu fer la matrícula per ordre d’arribada.

No cal que vingueu en persona, qualsevol pot venir en lloc vostre.

 

 

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER LA MATRÍCULA

  • DNI
  • Certificat que acrediti el vostre nivell, si el teniu
  • Justificants de bonificació, si els teniu

 

ALTRES INFORMACIONS PER LA MATRÍCULA

1. PLACES VACANTS (PENDENT DE PUBLICACIÓ)

2. HORARIS

3. IMPORT DE MATRÍCULA

4. CERTIFICATS D’ACREDITACIÓ DE NIVELL DE LLENGUA (Si disposeu d’un d’aquests certificats no cal feu el test de nivell)