ACCÉS A L’ÀREA D’ALUMNAT


Si ja ets alumne/a oficial de la nostra escola pots accedir a l’àrea de l’alumnat. Per fer-ho has de clicar a la icona del birret on hi posa “àrea alumn”. Ho trobaràs a dalt a l’esquerra de la pàgina de l‘Llegeix més»

PROHIBICIÓ PATINETS I MONOCICLES A L’EOI


Per la seguretat de tothom, a partir del 15 de març, està prohibit entrar amb els patinets i monocicles elèctrics a l’EOI de Terrassa. Feu servir les places de pàrquing de bicicletes. Gràcies per la vostra col·laboració.

RECICLEM ELS CARTUTXOS

A l’EOI de Terrassa tenim un nou contenidor per als cartutxos d’impressora buits. No els llenceu al contenidor d’escombraries, els podeu portar a l’escola per poder donar-los una segona vida amb FBO. El contenidor està ubicat al vestíbul, al costat de consergeria. Més informacions AQUÍ Llegeix més»

TÍTOLS A2, B1, B2 I C1

Ja podeu sol·licitar al nostre departament d’alumnat/secretaria, els títols dels nivells bàsic A2, Intermedi B1 i B2 i Avançat C1 assolits durant el curs 2021-2022
Certificat d’A2 o B1. L’alumnat que hagi superat el nivell A2 o B1 ha de sol·licitar l’expedició del Certificat corresponent.… Llegeix més»