Adaptacions proves finals. Termini i documentació

Adaptacions proves finals.

Termini i documentació.
Els aspirants amb necessitats específiques derivades de discapacitats físiques, psíquiques o sensorials (o altres trastorns greus que tenen el reconeixement oficial de la situació de discapacitat) poden sol·licitar els recursos addicionals necessaris per desenvolupar la prova d’avaluació.
L’alumnat oficial ha d’omplir una… Llegeix més»

RESULTAT PCR O TEST D’ANTíGENS

SI ESTEU PENDENT DEL RESULTAT DE LA PCR NO PODEU VENIR AL CENTRE.
SI EL RESULTAT ÉS POSITIU CAL NOTIFICAR-LO AL CENTRE INMEDIATAMENT.
Podeu notificar el resultat per telèfon (937861100) o per mail a la directora que és la responsable covid al centre (mtrullas@eoiterrassa.cat). Els casos positius… Llegeix més»

REPTE LECTOR- Sant Jordi 2021

 

 

 

 

 

QUÈ ÉS?

Un repte lector és una iniciativa per promoure la lectura i l’adquisició de material divers.  Per celebrar Sant Jordi d’una forma especial, hem decidit llençar aquest repte entre les persones usuàries del centre que hi estiguin interessades.

COM FUNCIONA?

Per cada material que adquireixis a la biblioteca, se’t segellarà la casella corresponent.

Una vegada tinguis totes les caselles segellades, podràs dipositar aquesta butlleta a la bústia localitzada a la biblioteca per així poder participar al sorteig.

El dijous 22 d’abril, farem un sorteig d’un val de 50€ de la llibreria “Come In” (Barcelona) entre totes les participants.

Pots participar tantes vegades com vulguis!

Ventilació al centre

A part de garantir el correcte ús de la mascareta, fer respectar les distàncies i tenir cura de la higiene de mans i estris de treball, també cal ventilar correctament, per això recomanem a la comunitat educativa que vingueu abrigats.

Retorn de material de la biblioteca

Podeu tornar el material prestat de la biblioteca  a la consergeria del nostre centre, de dilluns a divendres, de 10:00 a 14:00h, sense cita prèvia. Haureu de portar mascareta.
El préstec queda prorrogat però, fins l’inici del curs 2020-21, quan torni a obrir la nostra biblioteca.