IV Acte d’atorgament Borses d’estada lingüística John Langdon-Davies

El passat divendres, 10 de maig, va tenir lloc a la sala Abat Panyelles del monestir de Sant Feliu de Guíxols la IV edició de l’Acte d’atorgament Borses d’estada lingüística John Langdon-Davies, organitzat per l’Escola Oficial d’Idiomes, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Com cada any, vam tenir el plaer de comptar amb la presència del Sr. James Langdon-Davies, fill de John Langdon-Davies, i el Sr. Carles Motas, alcalde de la ciutat.

Com a novetat d’enguany també es va fer entrega dels ajuts per a la compra de material didàctic que l’EOI ofereix cada anys al seu alumnat.

Abans de fer públics els noms de les guanyadores, les dues beneficiàries de l’any passat, com és habitual, van explicar l’experiència viscuda durant la seva estada lingüística.

 

Els projectes guanyadors d’enguany són els de les següents alumnes:

  • Júlia Olivé Carmona, alumna que està cursant B2.1 d’anglès en la modalitat presencial. Aquest estiu farà una estada lingüística d’una setmana a Edimburg, on farà un breu curs intensiu d’anglès als matins a The Language Institute, i s’allotjarà amb una família d’acollida escocesa, realitzant tallers formatius relacionats amb el disseny gràfic fora de la institució per tal de completar l’experiència d’immersió lingüística i cultural.
  • Itziar Garcia Tejedor, alumna d’anglès a l’escola actualment cursant B1 al grup de tarda. El projecte consisteix en una estada de dues setmanes a Manchester on farà un curs intesiu de 32 sessions setmanals a la EF International School. S’allotjarà en una residència d’estudiants i a les tardes participarà en un ventall d’activitats culturals que de ben segur li serviran d’experiència immersiva tant a nivell lingüístic com cultural.

Finalment, l’acte va comptar amb la presència de la Cordèlia Alegre i la Clàudia Aragón, codirectores del documental ‘La distància dels noms’, on es fa palès el llegat de l’obra humanitària de John Langdon-Davies, la creació de Plan International al 1937, una ONG dedicada a apadrinar nens i nenes víctimes de la Guerra Civil espanyola.

Enhorabona a les guardonades i moltes gràcies a tothom per l’assistència!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>