Matrícula curs 2023-24

El termini per fer la preinscripció de l’alumnat que es vol matricular a l’EOI i no ha estat alumne oficial durant el curs 2022-23 serà del 4 al 13 de setembre de 2023 a les 14h. Si us ha passat el termini, empleneu aquest formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres a partir del 18 de setembre perquè us pugueu matricular. La formalització de la matrícula, en cas de ser admès, s’haurà de fer del 15 al 19 de setembre de 2023.

Les classes començaran el 25 de setembre.

Preinscripció nou alumnat

Tothom que es matricula al mes de setembre es considera nou alumnat, per la qual cosa ha de seguir el procediment descrit aquí.

Requisits:
 • Tenir 16 anys complerts el 31 de desembre de l’any en curs per a cursos d’anglès.
 • Tenir 14 anys complerts el 31 de desembre de l’any en curs per a cursos d’alemany i francès.
 • Preinscripció telemàtica (en línia): de les 09h del 4 de setembre a les 14 h.  del 13 de setembre de 2023 a les 14h. Si us ha passat el termini, empleneu aquest formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres perquè us pugueu matricular.
 • Preinscripció presencial (a la secretaria de l’EOI de Tortosa): 13 de setembre de 2023, fins a les 14 h.

Podeu fer una única preinscripció per idioma i un màxim de dues preinscripcions a dos idiomes diferents. A la preinscripció heu de triar l’EOI de Tortosa com a primera opció.

En fer la preinscripció, heu de triar:

a) Accedir al primer curs de l’idioma que us interessi. No cal fer test de nivell.

b) Accedir a un nivell concret, sempre que pugueu acreditar el vostre nivell assolit amb un dels possibles accessos que us apareixeran a l’aplicatiu. Aquests accessos poden ser:

 • un curs o certificat d’una EOI aprovat. ATENCIÓ!!! Si veniu d’una EOI  de fora de Catalunya, heu d’aportar certificació acadèmica, expedida per la secretaria de l’EOI d’on veniu. Si no heu superat el darrer curs fet a una EOI, ho heu d’indicar al menú d’opcions de l’aplicatiu.
 • una certificació equivalent reconeguda pel Departament d’Educació. Podeu consultar aquestes certificacions aquí.

A l’aplicatiu, cal especificar el tipus de documentació que presenteu i adjuntar-lo o dur-lo presencialment a l’escola en les dates establertes, per tal de poder continuar amb el procés de preinscripció. A poder ser, adjunteu la documentació escanejada en el moment de fer la preinscripció a l’aplicatiu. Si no us és possible, podeu portar la documentació físicament a l’escola entre el 4 i el 13 de setembre o bé enviar-la per correu electrònic a eoitortosa@xtec.cat. A l’escola validarem aquesta documentació abans que s’obri el termini per formalitzar la matrícula.

c) Fer el test de nivell en línia si no teniu clar quin és el vostre nivell. Heu de triar l’EOI de Tortosa com a primera opció com a centre per realitzar la prova.

Matrícula nou alumnat oficial

La matrícula del nou alumnat es realitzarà telemàticament amb el mateix aplicatiu web que heu utilitzat per fer la preinscripció. Si sortiu com a admesos al sorteig d’assignació de places, us podeu matricular a partir del 15 de setembre a les 20h i fins a les 23.59 h del 19 de setembre. Podreu escollir grup i horari al mateix aplicatiu.

Caldrà que lliureu a secretaria una fotocòpia del DNI abans de l’inici de classes o els primers dies de classe.

Places vacants: 

 • A partir del 21 de setembre

Pagament i bonificacions que s’apliquen.

Un cop hagueu triat grup i horari, haureu d’imprimir-vos el full de pagament i fer l’ingrés en el termini de 24 hores a partir de la formalització de la matrícula a qualsevol terminal de Servicaixa de Caixabank “La Caixa” o bé amb targeta de crèdit en línia. El pagament també es pot fer amb Línia Oberta. Heu d’entrar a l’apartat Pagaments i impostos i introduir els codis que trobareu al rebut de pagament.

L’import a pagar pels nivells A1, A2, C1 i C2 correspon als preus públics establerts per la Generalitat de Catalunya.

L’import a pagar pels nivells B1 i B2 correspon a les taxes establertes per la Generalitat de Catalunya.

Consulteu els preus públics, taxes, bonificacions i exempcions aquí. Les bonificacions poden acumular-se.

En el cas de tenir descompte o bonificació  cal que adjunteu la documentació justificativa a l’aplicatiu de preinscripció.

 

Consulteu la informació detallada del procés aquí.

 

2 comentaris

 1. Ross Kingsbury

  Hola, para confirmar, si quiero empezar un curso de catalá este año que tengo que hacer?

  1. admin Autor de l'article

   Hola,
   Per estudiar català cal que t’adrecis al Consorci de Normalització Lingüística. A la nostra Escola Oficial d’Idiomes oferim alemany, anglès i francès.
   Salutacions.