Cursos de preparació per exàmens oficials

A l’EOI et pots preparar per presentar-te per lliure a les convocatòries públiques anuals d’exàmens de febrer (anglès) i de maig/juny (anglès, alemany i francès) assistint a cursos de 30 hores de pràctica intensiva dels continguts, habilitats i estratègies necessàries per superar els exàmens i aconseguir el teu certificat de B1, B2 o C1.

Aquests cursos tenen un preu públic de 175,00 € i gaudeixen dels mateixos descomptes i gratuïtats que els cursos anuals. No dubtis a consultar el web per si pots beneficiar-te d’alguna bonificació, i contacta’ns si necessites aclariments.

L’escola organitza aquests cursos en els diversos idiomes i nivells en funció de la demanda per a cada convocatòria, i sempre que hi hagi inscrits un nombre d’alumnes equivalent a un mínim de 6 matrícules ordinàries, és a dir, sense descompte o gratuïtat. (Les matrícules amb un 50% de bonificació compten com a mitja plaça ocupada, i les matrícules amb un 100% de bonificació no computen en aquest mínim de 6.)

Si no tens disponibilitat horària per assistir a un curs anual de 130 hores dos cops per setmana, aquests cursos són una opció que et pot interessar!

L’oferta concreta de cursos intensius de preparació per a exàmens oficials es publicarà al web de l’escola al llarg de l’any. Que no se’t passin!