Descompte del 10% al Festival Porta Ferrada per als estudiants i membres de l’Escola Oficial d’Idiomes de Sant Feliu de Guíxols

El Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols (www.festivalportaferrada.cat) ofereix un 10% de descompte en les entrades de diferents concerts i espectacles de l’edició d’enguany. 

IMPORTANT! Les entrades són limitades!!

Per gaudir del descompte cal que us acosteu a l’apartat de Secretaria del centre, ensenyeu el carnet d’estudiant o de membre del Centre i aporteu les vostres dades. Us facilitaran un codi per poder adquirir les entrades online (important, només venda online).

El Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols és únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques. Aquest any hi actuaran artistes com Jack Johnson, Caetano Veloso, Txarango, Serrat, Pablo Alboran, Diego el Cigala, Ara Malikian, Rozalen + El Kanka, Ismael Serrano, Maceo Parker, Ruben Blades, Andrei Gavrilov i James Rhodes, sense oblidar artistes nacionals de la talla d’Estopa, Mazoni, Sanjosex, Miquel Abras, Celtas Cortos, Mägo de OZ, Roger Mas, Adriá Puntí i Gerard Quintana.

Recordeu que les entrades són limitades i es poden esgotar amb molta rapidesa.

www.festivalportaferrada.cat