Nova normalitat

Donat que tota Catalunya ha sortit de la desescalada, l’horari d’obertura de l’escola i d’atenció al públic des d’ara serà de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h. Per accedir al centre és obligatori l’ús de mascareta. Es prioritzaran els tràmits online. Abans de desplaçar-vos a l’escola, si us plau contacteu-nos per email.

Instruccions per accedir a l’expedient

Accedir a l’expedient permet veure les qualificacions i realitzar la matrícula, entre d’altres coses. Podeu accedir-hi des d’aquest link.
Heu d’omplir els tres camps, seguint les indicacions següents:

  • Nom d’usuari: la vostra data de naixement, en format dd/mm/aaaa (per exemple, 18/04/2002)
  • Contrasenya: el vostre DNI SENSE la… Llegeix més»

Accés al C2 d’anglès

Publicada la resolució que regula l’accés als estudis de nivell C2 d’anglès a les escoles oficials d’idiomes de Catalunya. Per accedir a la resolució, cliqueu aquí.

Prova ordinària per a l’obtenció dels certificats de nivells intermedi B1 i B2 i del nivell avançat C1 dels ensenyaments d’idiomes de règim especial que imparteixen les escoles oficials d’idiomes.

La Resolució EDU/975/2020, de 8 de maig, de modificació de les diverses resolucions de convocatòria de proves d’accés i d’obtenció de títols per als cursos 2019-2020 i 2020-2021 resol:

 

-5 Suprimir tot el que fa referència a la convocatòria ordinària de les proves lliures per a l’obtenció dels certificats… Llegeix més»