Preinscripció curs 2017 – 2018

Preinscripció per al curs 2017 – 2018

Selecció_999(315)

Requisits:
 • Tenir 16 anys complerts el 31 de desembre de l’any en curs per a cursos d’anglès.
 • Tenir 14 anys complerts el 31 de desembre de l’any en curs per a cursos d’alemany, francès i rus.

Qualsevol persona no matriculada en un curs oficial d’un idioma en aquesta escola l’any en curs o immediatament anterior es considera nou alumnat d’aquell idioma.

 • Presentació telemàtica (online) de sol·licituds: de l’1 al 5 de setembre de 2017. Enllaç. Atenció, per al nivell C1 és un enllaç diferent, aquí.
 • Presentació presencial de sol·licituds (a la secretaria de l’EOI de Tortosa): 5 de setembre de 2017.

Podeu fer una única preinscripció per idioma i un màxim de dues preinscripcions a dos idiomes diferents. A la preinscripció heu de triar l’EOI de Tortosa com a primera opció.
En fer la preinscripció, heu de triar:

a) Accedir al primer curs de l’idioma que us interessi. No cal fer test de nivell.

b) Accedir a un nivell concret, sempre que pugueu acreditar el vostre nivell assolit amb un dels possibles accessos que us apareixeran a l’aplicatiu. Aquests accessos poden ser:

 • un curs o certificat d’una EOI aprovat. ATENCIÓ!!! Si veniu d’una EOI  de fora de Catalunya, heu d’aportar certificació acadèmica, expedida per la secretaria de l’EOI d’on veniu.
 • una certificació equivalent reconeguda pel Departament d’Ensenyament. Podeu consultar aquestes certificacions aquí.
 • el títol de batxillerat d’enguany o de l’any passat, de la llengua que hagueu cursat com a primera llengua estrangera, que habilita per accedir a 3r d’aquesta llengua.

NOVETAT! A l’aplicatiu, cal especificar el tipus de documentació que presentareu per tal de continuar amb el procés de preinscripció i fer-la arribar a l’escola en les dates establertes.

c) Fer el test de nivell si no teniu clar quin és el vostre nivell. Heu de triar l’EOI de Tortosa com a primera opció com a centre per realitzar la prova. En el mateix aplicatiu podreu consultar la vostra assignació per fer el test de nivell a partir del 6 de setembre.

Dates de test de nivell

 • 7 de setembre de 2017: anglès, 17h
 • 8 de setembre de 2017: alemany, anglès, francès i rus, 10h
 • 12 de setembre de 2017: alemany, anglès, francès i rus, 17h
 • 13 de setembre de 2017: anglès, 10h

 

A partir del dia 15 de setembre podreu consultar el nivell que se us ha assignat i escollir grup i horari fins a les 13h del 18 de setembre. Posteriorment, es farà el sorteig de places.
El 18 de setembre de 2017 a partir de les 18h podreu consultar el  resultat del sorteig d’assignació de places per a la matrícula que es realitza als serveis centrals del Departament d’Ensenyament a les 14h.

Matrícula nou alumnat oficial

La matrícula del nou alumnat es realitzarà telemàticament amb el mateix aplicatiu web que heu utilitzat per fer la preinscripció. Si sortiu com a admesos al sorteig d’assignació de places us podeu matricular a partir del 18 de setembre a les 18 h i fins a les 23.59 h del 20 de setembre. Podreu escollir grup i horari al mateix aplicatiu. En el cas que acrediteu un nivell de coneixement superior a 1r haureu de fer arribar la documentació acreditativa a l’escola per correu electrònic i aquesta haurà de ser validada per tal que pugueu formalitzar la matrícula

Les persones preinscrites que quedin en llista d’espera es podran matricular telemàticament els dies 26 i 27 de setembre si hi ha places.

En el cas que sortiu com a ‘no admesos’ podeu venir el dia 28 de setembre i matricular-vos si queden places. Us matriculareu per ordre d’arribada.

Formalització de la matrícula

Un cop hagueu triat grup i horari, haureu d’imprimir-vos el full de pagament i fer l’ingrés en el termini de 24 hores a partir de la formalització de la matrícula a qualsevol terminal de Servicaixa de Caixabank “La Caixa”. Si desitgeu ajuda per fer aquest darrer tràmit, cliqueu aquí. .El pagament també es pot fer amb Línia Oberta. Heu d’entrar a l’apartat Pagaments i impostos >Institucions > Pagui a institucions, i introduir els codis que trobareu al rebut de pagament.

En el cas de tenir descompte o bonificació per família nombrosa o discapacitat cal que lliureu la documentació necessària (document original i fotocòpia) a secretaria abans de l’inici de classes. També caldrà que lliureu a secretaria una fotocòpia del DNI i que signeu el full d’autorització d’ús d’imatge. En el cas de menors d’edats, aquest darrer full ha d’estar signat pels pares.

Calendari de matrícula

Matrícula telemàtica:

Nous alumnes admesos: 19 i 20 de setembre de 2017
Nous alumnes en llista d’espera: 26 i 27 de setembre de 2017

Vacants sobrants: matrícula presencial

No admesos i no preinscrits, dies 28 i 29 de setembre presencialment a la secretaria de l’EOI de Tortosa.

Aclariments:

No està permès matricular-se com a alumnat oficial i lliure del mateix idioma, dintre del mateix any acadèmic.

Els candidats s’han de matricular en un horari que els vagi bé, ja que els canvis d’horari només s’acceptaran, segons la disponibilitat de places, en casos especials i justificats documentalment, per un canvi de circumstàncies vitals posteriors a la data de matrícula.

Més informació aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>