TEST DE NIVELL ÀRAB I ITALIÀ , dies i hores.

Si heu fet la preinscripció per fer el test de nivell presencial per optar a una plaça d’àrab i/o italià per al curs 2023-2024 a l’EOI de Terrassa com a primera opció, consulteu les dates i hores següents. Per fer el test de nivell és imprescindible haver fet primer la preinscripció online a l’aplicatiu de preinscripció

No cal que us apunteu enlloc, podeu venir directament. El test de nivell consta d’una bateria de preguntes d’opció múltiple, una redacció i una entrevista. Té una durada d’entre una i dues hores, depenent del nivell al que vulgueu accedir.

ÀRAB i ITALIÀ: podeu  escollir si venir a fer els tests de nivell els dies 12 o 13 de setembre, de les 16:30 a les 19:30 hores. 

  • ÀRAB: aula 15
  • ITALIÀ: aula 13

Després de fer el test de nivell, del dia 14 de setembre a les 18:00h fins al dia 15 a les 10:00h, podeu consultar el resultat del test de nivell i triar grup amb dia i hora de classe (fins a 4 opcions). Tot això al mateix aplicatiu de preinscripció: https://www.eoidigital.com/eoicat/alumnes/

A partir del dia 15 de setembre a les 20:00h: podeu consultar el resultat de l’assignació de places segons el sorteig. 

Si el resultat és ADMÈS: us podreu matricular en línia fins el dia 19 de setembre a les 23:59h.

Si el resultat és LLISTA D’ESPERA: us podreu matricular en línia a partir de l’hora i dia que us apareix a l’aplicació i fins el dia 22 de setembre a les 23:59 (si queden places)

Per a la majoria de grups d’àrab i italià l’oferta és més gran que la demanda i, tot i fer-se un sorteig, és fàcil obtenir una plaça.