Informacions i avisos

ALUMNAT PIA+ CURS: CONDICIONS DEL PROGRAMA PIA+ 

Aquí trobareu la informació referent a les característiques del programa PIA+ EOI, amb novetats importants per a l’antic alumnat del programa MES del curs 2020-2021. Més informació aquí.

 ***

RECORDATORI: ON i COM PUC ACCEDIR PER TAL DE CONSULTAR LES MEVES NOTES i REALITZAR LA MATRÍCULA PER AL CURS VINENT?

Les qualificacions acadèmiques (APTE/A, NO APTE/A, NO PRESENTAT/DA i/o NO QUALIFICAT/DA) es poden consultar a l’aplicació CentrosNET a partir de les 00.00h del dijous 23 de juny (+INFO publicació de resultats curs 2020-2021). A través d’aquesta aplicació també podreu realitzar la MATRÍCULA DE L’ANTIC ALUMNAT durant els dies indicats de juliol 2021 (+ INFO matrícula antic alumnat / FULL INFORMATIU MATRÍCULA ANTIC ALUMNAT).

centrosnet

Teniu a la vostra disposició aquesta GUÍA D’ACCÉS i USOS DE CENTROSNET per a facilitar-vos l’accés a l’aplicació de matrícula.

Per a accedir a CentrosNET heu d’introduir SEMPRE les dades personals dels 3 camps: USUARI (=data de naixement dd/mm/aaaa), CONTRASENYA (= DNI sense lletra,o NIE amb la primera lletra i sense la darrera, o passaport amb tots els números i lletres) i CONTRASENYA PERSONAL (= aquella que us haureu generat vosaltres mateixos).

 ***

COMUNICAT: PLA DE REOBERTURA DEL CENTRE EN EL CONTEXT DE LA FASE 2 DE DESESCALADA DE LA COVID-19.

Fem públic el Pla de Reobertura del centre on s’especifiquen els protocols de seguretat i les dinàmiques que regiran l’atenció a l’alumnat i al públic en general a partir del moment en què a Barcelona ciutat s’entri en Fase 2 de desescalada de la Covid-19.

[AVÍS IMPORTANT]: CANCEL·LACIÓ DE LES PROVES DE CERTIFICACIÓ DE LA CONVOCATÒRIA ORDINÀRIA DE MAIG-JUNY 2020.

S’ha publicat al DOGC la Resolució EDU/975/2020, de 8 de maig, on queden  definitivament cancel·lades les proves de certificació de la convocatòria ordinària, tant per a l’alumnat oficial com per al lliure.

L’alumnat lliure inscrit en aquesta convocatòria rebrà en els propers dies un correu electrònic per part del Departament d’Educació amb instruccions per a poder sol·licitar el retorn de la taxa pública.