Exàmens oficials – Certificats i títols

CALENDARI PROVES FINALS (curs 2021-22)

Per a accedir al calendari de proves finals del curs (2021-2022) cliqueu al següent enllaç.

ALUMNAT  OFICIAL

  • Publicació resultats finals (2021-22)
  • DIJOUS 23 DE JUNY a partir de les 00.01h:  publicació dels resultats de tots els cursos i idiomes. La consulta de les notes finals es fa a través de l’aplicació CENTROSNET
  • Guia per accedir a CENTROSNET
  • Accés a notes 
  • Recollida dels certificats oficials A2 i B1 a partir de DIMECRES 13 DE JULIOL
  • Tràmit de sol·licitud i recollida dels certificats oficials B2 i C1 a partir de DILLUNS 3 D’OCTUBRE

 

DATES DE RECLAMACIONS: A partir de la publicació de resultats i fins al 29 de juny a les 12h.

Procediment: heu de posar-vos en contacte, primer, amb el professorat per revisar l’examen. En cas de no resolució, heu de tramitar la reclamació presencialment a la secretaria del centre (consulteu horari atenció públic), especificant les vostres dades personals i acadèmiques (nom i cognoms, telèfon de contacte, curs/nivell i idioma) i una breu exposició del cas que la motiva.

 

CERTIFICATS DE NIVELL INTERMEDI B2 (5è curs) i AVANÇAT C1 (6è curs) de l’alumnat oficial del centre: per a obtenir aquests títols acadèmics, s’ha de realitzar prèviament una sol·licitud d’expedició de títol i el pagament de les corresponents taxes. Podeu trobar més informació sobre aquests tràmits aquí.

Hi ha quatre certificats oficials:

  • Certificat de Nivell Bàsic A2, en assolir els objectius del nivell bàsic (en acabar el 2n curs, l’expedeix el centre i és gratuït).
  • Certificat de Nivell Intermedi B1, en assolir els objectius del nivell intermedi B1 (en acabar el 3r curs, l’expedeix el centre i és gratuït).
  • Certificat de Nivell Intermedi B2, en assolir els objectius del nivell intermedi B2 (en acabar el 5è curs, cal sol·licitar-lo i abonar la taxa corresponent).
  • Certificat de Nivell Avançat C1 (en acabar el 6è curs, cal sol·licitar-lo i abonar l a taxa corresponent).

ALUMNAT LLIURE

Sol·licitud de certificats de Nivell Intermedi B1 anglès obtinguts a la convocatòria de FEBRER i de JUNY 2022 : Contacteu amb secretaria (eoibarcelona-sants@xtec.cat)

Sol·licitud del títol oficials de Nivell Intermedi B2 i Avançat C1 obtingut a la convocatòria de juny 2022 : el tràmit s’ha de fer contactant amb la secretaria de l’escola. Consulteu aquí els impressos a presentar i les taxes per l’expedició de títols acadèmics i professionals.

Més informació, cliqueu aquí.

Informació general sobre les proves lliures: (+Info)