Horari atenció al públic:

Juliol: De dilluns a divendres, de 10h a 13h, fins el 19 de juliol.

Agost: Tancat per vacances d’estiu.

Setembre: De dilluns a divendres, de 9.30h a 13.30h, excepte els dies 9 i 12 de setembre que l’atenció serà únicament a la tarda  (de 16h a 20h).

Accés i preinscripció EOIs. Curs 2024-2025

La preinscripció per a NOUS ALUMNES serà en línia la primera setmana de setembre 2024 (les dates definitives encara no estan disponibles. Properament es publicarà la resolució que regula la preinscripció d’aquests ensenyaments).
Properament trobareu informació més específica sobre el procés de preinscripció i matrícula, i… Llegeix més»

Programa Certificació Idiomes. Alumnat lliure: Publicació de qualificacions provisionals: 13 de maig de 2024.

Programa de certificació dels coneixements de llengües estrangeres per a centres d’Educació Secundària Obligatòria, batxillerat, cicles de formació professional, cicles d’arts plàstiques i disseny, títols propis d’arts escèniques o cicles d’ensenyaments esportius de règim especial adscrits al programa.

Premi Concurs de Dibuix

“El dibuix es titula “vint” i està fet amb aquarel.la i tinta xinesa. Es divideix en tres parts: la base, amb les vint rajoles del carrer que es trenquen i obren pas a un arbre amb vint fulles, simbolitzant el creixement en l’aprenentatge les llengues que s’hi ensenyen; i l’edifici, inspirat en la torre de babel en construcció, amb vint esglaons d’una escala que ens porta cada dia a les aules.”

Enhorabona Seila!!!

 

Premi Concurs Fotografia

Premi Concurs fotografia EOI Sants 

“Vaig realitzar un conjunt de fotografies de l’escola, posteriorment vaig editar un parell d’elles, on vaig afegir a través de dibuixos, les banderes de les llengües que s’imparteixen a l’escola i un parell d’estudiants sortint de classe. Després vaig crear un pòster amb informació de l’escola conjuntament amb les imatges obtenint un resultat on hi ha elements fotogràfics, d’ilustració i de disseny gràfic.”

 

Enhorabona Adrià!