TANCAMENT TEMPORAL DEL CENTRE

D’acord amb les instruccions del Departament d’Educació i arran de la pròrroga de l’estat d’alarma declarada pel Real Decreto 463/2020, de 14 de marzo, por el que se declara el estado de alarma para la gestión de la situación de crisis sanitaria ocasionada por el COVID-19, l’escola romandrà tancada fins a nou avís.

Us recomanem que estigueu atents a les comunications que rebreu per part del vostre professorat i que en la mesura del possible participeu en les activitats proposades a través de Moodle, Google Classroom, videoconferència o correu electrònic. Us recordem que teniu els correus electrònics dels vostres professors disponibles a les seccions dels departament d’anglès i francès d’aquesta pàgina web per qualsevol dubte o consulta que els vulgueu transmetre.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració i esperem que seguiu tots sans i amb moltes ganes de continuar aprenent idiomes des de casa.

Grups de conversa en anglès

 Accés lliure pels alumnes oficials l’escola del 12 de febrer al 20 de març.

Dimecres de 17:30 a 18:30 i de 18:35 a 19:35 pels nivells A2 i B1.

Dijous de 17 a 18 h pels grups de B2.1, B2.2  i C1.

Nadal 2019

Aquí us deixem el cartell de la festa de Nadal 2019 🎄🎅🤶 🎶
Es farà en dos dies: el dimecres 18 de desembre per als grups de dilluns i dimecres, i el dijous 19 de desembre per als grups de dimarts i dijous. Totes dues començaran a partir de les 18:00h. Aviat us informarem sobre el concurs culinari 🍅🍆🔪 i el concurs de karaoke🎙️🎧 que estem preparant!

#eoimollet #festadenadal #somEOI
#christmasparty #fêtedenoël

EOI DE CATALUNYA