EOI DEL VENDRELL

Combien de langues parles-tu?

How many languages do you speak?

LA PÚBLICA DELS IDIOMES

Les EOI són Centres Públics de règim especial on s’imparteix l’ensenyament d’idiomes. La finalitat d’aquest ensenyament és la Capacitació de l’alumne en l’ús efectiu dels idiomes com a vehicle de Comunicació.
A les EOI també es poden organitzar altres Cursos i activitats, com ara cursos especials de llengua instrumental, monogràfics i/o cursos intensius d’estiu.

BEQUES I AJUTS DE L’EOI DEL VENDRELL

L’Escola Oficial d’Idiomes del Vendrell, seguint l’esperit de fomentar l’aprenentatge, pràctica i coneixements culturals de les llengües estrangeres objecte d’estudi en el nostre centre, informa sobre les bases de la convocatòria d’ajuts per al nostre alumnat corresponent al curs 2022-2023.
 
Fes clic sobre la imatge per… Llegeix més»

ACTIVITAT GRATUÏTA D’SPEAKING D’ANGLÈS

a partir del 6 de març, tots els DILLUNS de 17 h a 18 h a la Sala de lectura de Coma-ruga, es reprèn l’activitat d’SPEAKING D’ANGLÈS, amb els estudiants que han vingut a fer voluntariat a través del programa europeu Erasmus +, vinguts d’arreu del món i que es troben a… Llegeix més»

TALLER DE PRONUNCIACIÓ ANGLESA AVANÇADA

L’energia i savoir-faire didàctic del Simon Brampton va captivar i engrescar l’alumnat dels cursos intermitjos i avançats d’anglès.

El contingut del taller els va fer veure la importància de la expressió oral, tant en la part fonètica, emfasitzant la intel·ligibilitat com en la discursiva, on… Llegeix més»

NOVETAT: CURSOS ESPECIALS


A l’EOI del Vendrell estem creant cursos especials per les persones que no poden venir presencialment a l’escola i que volen familiaritzar-se amb les estratègies d’examen per assolir el B2.2 (en marxa) 
Us recomanem especialment el curs d’anglès ABOVE AND BEYOND… Llegeix més»