CELEBREM EL 20è ANIVERSARI!

ACTE INAUGURAL DEL CURS 2023-24

El dia 5 de setembre a les 7 de la tarda es va celebrar, davant una nodrida representació d’autoritats polítiques, acadèmiques, de professorat i alumnat de l’escola, el passat, present i futur d’un centre que té vocació local i internacional. Per molts anys!

L’Olga Sorigué, directora de l’EOI del Vendrell, en el seu discurs inaugural.

CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA LLIURE DE CERTIFICACIÓ B1, B2.2, C1 i C2 d’anglès

del 13 de novembre (a partir de les 9 h) al 17 de novembre de 2023

 

 

 

 

IDIOTIC IDIOMS, amb el LUDOVIC TATTEVIN

L’alumnat d’anglès va gaudir d’una sessió centrada en Idioms.

Va ser una experiència enriquidora i sobretot divertida, en la que van perdre la por a utilitzar expressions idiomàtiques. Gràcies a en Ludovic Tattevin, l’alumnat va trencar barreres lingüístiques i s’ho va passar d’allò més bé!
 

SCOTTISH DANCES WITH TOM SMITH

L’alumnat d’anglès va experimentar una autèntica festa escocesa.
L’esdeveniment va ser conduït per Tom, un jove escocès que va compartir amb nosaltres els passos de dansa característics de les Highlands, incloent “Up and down the river” i “Wedding dance”. A més, va brindar-nos una fascinant… Llegeix més»

TALLER DE CONTES A l’EOI

Taller de contes a l’ EOI
Els alumnes de francès van gaudir amb les seves professores, dels tallers de contes de Catherine Favret i van crear les seves pròpies històries: un conte del Magreb i una llegenda urbana del Vendrell.

VISITA AL CELLER AUGUSTUS FÒRUM

La visita de tardor dels alumnes i professors de francès de l’EOI del Vendrell a Avgvstvs Fórvm va ser molt agradable i interessant. Hem après moltes coses. Ingrid, la nostra guia, ens ha explicat el procés de cultiu,
collida, premsa i maceració, del raïm. Hem visitat uns cellers i tastat el famosíssim vinagre, el més car i
el més deliciós del món. La visita ha acabat amb una degustació de vins blanc i rosat. Alguns de nosaltres
hem aprofitat la visita a la botiga per comprar unes ampolles per els regals de nadal!

DIA EUROPEU DE LES LLENGÜES

Els 46 estats membres del Consell d’Europa animen més de 700 milions d’europeus a aprendre més llengües a qualsevol edat, dins i fora de l’escola. Convençuts que la diversitat lingüística és una eina per a aconseguir una major comprensió intercultural i un element clau en… Llegeix més»