Què necessito per a poder connectar-me a Moodle sense problemes?

1/ Accés a internet amb fibra òptica i, si pot ser, connectar l’ordinador per cable LAN, ja que és una opció millor que la wi-fi, doncs el senyal de banda ampla és més estable i aprofitem millor les megues disponibles. Si podem gaudir de connexió 5G, doncs oli en un llum. 

2/ Per a fer tasques acadèmiques, treballar amb un ordinador (no tablet, no smartphone), preferiblement de sobretaula (els portàtils tenen una pantalla massa petita i ens obliguen a sobreestirar les cervicals) i amb una pantalla gran per no forçar massa la vista. 

3/ Tenir, si és possible, un espai dedicat exclusivament a les feines acadèmiques, que consistirà en una taula i una cadira el més còmodes possible, que contribueixin a tenir l’esquena recta. La pantalla hauria d’estar a una alçada que no ens faci doblegar el coll per a poder llegir en ella. Si l’ordinador pot estar en un lloc de la casa que afavoreixi la concentració (silenci, no intrusions) és encara millor, ja que també podrem fer gravacions en relatiu silenci i connexions en línia tranquil·les, sense interrupcions o sorolls que dificultin la reflexió i la interacció.