Eleccions al Consell Escolar

Eleccions al Consell Escolar

by Administrador/a a8062171 -
Number of replies: 2

Benvolgut alumnat,

aquest curs toca renovar els membres del Consell Escolar del centre i, per això, seguint les instruccions del departament d'ensenyament s'ha iniciat ja el procés d'eleccions per triar els representants. Del sector alumnat, caldrà escollir 4 representants.

Aquests dies les vostres professores en faran difusió a classe, però aprofitem aquest missatge per adjuntar-vos el document amb la convocatòria (on consten totes les dates i els passos del procés)

El cens electoral està penjat al tauler d'anuncis de la planta baixa del centre. Si us plau, comproveu que hi cosnteu i que les vostres dades són correctes.

Si esteu interessats a presentar candidatura, demaneu a la vostra professora el document que haureu d'emplenar i lliurar a l'administració/recepció del centre. 

En cas que volgueu participar com a supervisors/res del procés, informeu a la vostra professora i ella us donarà el document corresponent.

Esperem que us animeu a ser candidats/des, restem a la vostra disposició per a consultes o aclariments,

Equip Directiu de l'EOI

In reply to Administrador/a a8062171

Re: Eleccions al Consell Escolar

by Administrador/a a8062171 -

Benvolgut alumnat,

adjunt us enviem el document amb els noms i les fotografies de l'alumnat que ha presentat candidtura per a ser membre del Consell Escolar. Hi especifiquem el grup en què estan matriculats per si voleu conéixer-los en persona o fer-los alguna consulta.

Us recordem que els propers dimecres 28 i dijous 29 passarem per les classes a recollir el vostre vot.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment,

In reply to Administrador/a a8062171

Alumnat elegit Consell Escolar

by Administrador/a a8062171 -

Benvolgut alumnat,

adjunt us enviem el llistat de les 4 persones que han estat escollides com a nous membres del Consell Escolar del nostre centre. Recordeu que els podreu contactar mitjançant l'adreça de correu alumnateoiigualada@gmail.com, la qual també trobareu a la nostra pàgina web (a la secció "Escola" - "Consell Escolar").

Moltes gràcies a tots/es els/les candidats/des i tothom que va participar en el procés d'elecció.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment,