INFORMACIONS IMPORTANTS CURS 2020-21

Degut a la situació actual de pandèmia per la COVID19 a Catalunya, i d’acord amb el Pla d’Organització per al curs 2020-21 de l’EOI de Viladecans, la tipologia dels grups al nostre centre es pot veure afectada per tal de garantir la salut i la seguretat de tothom.

En funció de la capacitat màxima de les aules per tal de mantenir la distància de seguretat, els grups es podrien haver de dividir en dos subgrups. En aquest cas, cada subgrup faria un dia de classe presencial i un altre de treball telemàtic asincrònic la setmana. En aquells grups on la capacitat de l’aula permeti l’assistència de tot el grup classe a la vegada, l’alumnat farà classe de manera presencial dos cops la setmana els dies assignats al calendari.

En cas que el vostre grup es vegi afectat per la capacitat màxima de l’aula, en breu rebreu un correu amb informació sobre el dia concret en què es realitzarà de sessió de classe presencial.

A l’EOI de Viladecans hem dissenyat un pla de treball que permetrà, malgrat la situació excepcional que estem vivint, treballar de manera satisfactòria tots els continguts del curs.

Us demanem la màxima col·laboració i comprensió en aquests moments.

En funció de l’evolució de la pandèmia aquestes condicions es poden veure afectades.

Moltes gràcies a tothom.

2 comentaris

 1. Alonso Trigo Romero

  Hola,

  Todavía no he recibido información de mi grupo ni horarios para el curso 2020/21. Este año cursaré quinto. Hay alguna noticia? Mi nombre es Alonso Trigo con DNI 47665621F.

  Gracias,
  Saludos

 2. María Rosa Ibarra Parejo

  Hola:
  No he recibido ninguna información sobre trabajos o clases por internet. Desde comienzo de curso solo he tenido una clase porque el profesor Francisco Javier Jiménez nos anunció que por la reducción de asistencia debido a COVID, nuestro grupo no tendría que asistir los miércoles, que tendríamos una oferta de trabajos por internet. Además, este profesor está de baja o sea que los lunes tampoco hemos tenido clases.
  Nos propondrán algún tipo de recuperación?
  Gracias
  María Rosa Ibarra Parejo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>