Novetats curs 2019-2020: matrícula d’actualització i programa PIA+

Necessiteu refrescar l’idioma? Nova matrícula d’actualització

Les persones que han estudiat a una EOI i volen actualitzar els seus coneixements poden matricular-se al mateix nivell que ja van fer o nivells inferiors ja aprovats.

El preu del curs és el mateix preu públic o taxa dels alumnes ordinaris. Dóna dret a l’assistència a classe i a un certificat d’actualització en acabar el curs. No suposa la pèrdua o renúncia del darrer curs aprovat.

Per tal de fer una matrícula d’actualització, cal que hagin transcorregut com a mínim dos anys des del darrer curs apte de l’idioma al qual es vol accedir. Dates de matrícula: a finals de setembre, si hi ha places vacants.

La matrícula d’actualització és una opció de refrescar coneixements ja adquirits en una EOI. Si una persona que ha estudiat a l’EOI vol continuar els seus estudis en el curs següent al que va aprovar, pot preinscriure’s del 2 al 5 de setembre i seleccionar el curs corresponent.
Per a més informació, contacteu-nos per correu electrònic (eoitortosa@xtec.cat) o truqueu al 977 440 079.
Programa PIA+

El nou programa PIA+ substitueix el programa Pla d’Impuls de l’Anglès per a professorat (PIA) i inclourà el nivell avançat d’anglès (4t, 5è i C1) i tots els nivells dels altres idiomes.

Els docents que vulguin acollir-se es preinscriuran i matricularan seguint el procediment ordinari, inclòs el pagament de taxes, i podran sol·licitar un retorn d’aquestes si superen el curs.

 

Amb aquest programa poden gaudir de la gratuïtat dels estudis d’idiomes a qualsevol EOI del territori. Dates de preinscripció: del 2 al 5 de setembre.

Més informació sobre el Pla: