Cursos intensius d’estiu

ATENCIÓ: Aquest juliol 2022 l’EOI Sabadell NO organitzarà cursos d’estiu.

La informació de més avall és informació general sobre aquests cursos. Esperem i desitgem poder tornar a oferir-los en properes edicions. Disculpeu les molèsties.

Informació general

Durant el mes de juliol l’EOI Sabadell pot organitzar cursos intensius d’estiu de diversos idiomes en sessions presencials o semipresencials de matí i tarda.

Aquests són cursos amb una durada de d’entre 40 i 80 hores, que no són equivalents als cursos ordinaris de més de 130 hores que hi tenen lloc al llarg d’un any acadèmic.

En acabar el curs, es lliurarà un certificat a les persones que hagin assistit a un 80% de les classes com a mínim. Aquest certificat no garanteix la plaça en els cursos ordinaris, però si que permet acreditar el nivell al procés de preinscripció d’aquests. Consulteu la taula d’equivalències.

Les universitats catalanes poden assignar crèdits d’idiomes de lliure elecció als cursos d’estiu de l’EOI Sabadell (cal consultar el procediment a seguir i el nombre de crèdits concedits a la secretaria de cada facultat).