Viatge a Manchester (s'allarga el termini per decidir)

Viatge a Manchester (s'allarga el termini per decidir)

by Administrador/a a8062171 -
Number of replies: 0

Benvolgut alumnat, 

com ja sabreu en el darrers dies les professores d’anglès han informat a les seves classes sobre una proposta d'un possible viatge (mireu el document adjunt amb els detalls). La proposta també està oberta a l’alumnat d’alemany (per això també rebeu aquest missatge).

Alguns de vosaltres ens heu expressat que el termini per a poder prendre una decisió és extremadament curt. És cert i, per això, US DEMANEM DISCULPES, però l'agència de viatges ens dóna un termini molt breu des que tenim el pressupost fins a la confirmació per poder mantenir el preu dels vols. Per això, us agraïm molt la vostra comprensió. Finalment, hem aconseguit que l’agència ens doni uns dies més de marge (fins dijous 27/02 com a màxim). Per aquest motiu, us ho tornem a comunicar, per si voleu prendre una decisió amb una mica més de temps.

Alguns de vosaltres també ens heu demanat sobre possibles activitats a fer durant l’estada. Com heu vist no us hem donat informació sobre les activitats a fer allà, ja que creiem que, un cop sabem si podem tirar endavant, amb les persones apuntades podríem fer les propostes que ens semblessin més adients. En tot cas, la intenció és poder fer algunes activitats culturals conjuntes i també deixar temps lliure a l'alumnat pels seus propis interessos.

En relació al preu, hem mirat diversos pressupostos i aquest era el millor.

Des de l’escola hem volgut fer una proposta amb la millor de les intencions, si tira endavant bé i, sinó, un altre any serà.

Atentament,