Implementació domini @eoiguixols.cat

Implementació domini @eoiguixols.cat

per Escola Oficial d'Idiomes de Sant Feliu de Guíxols -
Nombre de respostes: 0

Hola a tots i totes,

Ens complau posar a la vostra disposició aquesta nova eina 2.0 de comunicació i col·laboració entre tots els membres que formem la comunitat educativa de l'EOI Sant Feliu de Guíxols. 
 
A partir d'aquesta setmana els vostres professors/es us faran arribar el vostre identificador tipus nom.cognom@eoiguixols.cat i una contrasenya d'un sol ús que haureu de canviar la primera vegada que accediu al vostre compte.
 
La implantació d'aquest nou instrument serà gradual i els vostres professors/es us aniran guiant en l'ús d'aquesta tecnologia en l'àmbit de l'ensenyament i l'aprenentatge d'idiomes i l'aniran introduint progressivament a la seva tasca docent. De moment teniu a la vostra disposició tots els productes habituals de la tecnologia Google (correu, contactes, calendari, drive, sites, ...)
 
A partir d'aquest moment l'escola utilitzarà sempre els comptes eoiguixols.cat per a les comunicacions dins de la comunitat educativa; escola-alumnat, professorat-alumnat, ...També us demanem que feu constar aquesta nova adreça al vostre perfil moodle de l'escola.
 
Si ja disposeu d'un compte google (@gmail.com), podeu configurar la vostra bústia de correu gmail per tal de rebre i enviar missatges des del nou domini @eoiguixols.cat sense necessitat de sortir del vostre compte gmail. D'aquesta manera teniu les dues bústies "en una sola". També podeu configurar els vostres dispositius android (mòbils o tauletes) per tal d'afegir-hi aquest nou compte. Per fer-ho només cal que seguiu les instruccions que trobareu aquí.
 
Esperem que aquesta nova eina sigui profitosa per al vostre procés d'aprenentatge i si teniu dubtes adreceu-nos-els.
 
Cordialment,
 
Escola Oficial d'Idiomes Sant Feliu de Guíxols