Novetats inici tercer trimestre

Us recordem que el dia 14 d’abril es reprèn l’activitat lectiva de manera on LINE seguint les instruccions del Departament. Els vostres professors ja és deuen haver posat en contacte amb vosaltres per comunicar-vos l’horari de conexió on LINE a banda de les tasques que pugueu anar desenvolupant pel vostre compte amb el seu acompanyament.

Si no heu rebut cap correu del centre o del vostre professor, o bé teniu algun altre problema,  escriviu-nos  un correu a  eoielprat@xtec.cat.

Les classes de conversa també es reinicien el dia 14 d’abril amb el mateix horari i codis de connexió que abans de les vacances. Us animem a que les aprofiteu al màxim!

Proves de certificació:

Estem a l’espera de rebre informació sobre les dates i/o forma de realització de les proves de certificació d’idiomes a les EOI de Catalunya. Us mantindrem informats tan bon punt el Departament d’Educació hagi pres una decisió al respecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>