Tot a punt per la matrícula?

CONSULTA RESULTAT TEST DE NIVELL ALEMANY I FRANCÈS I ELECCIÓ DE GRUP :

(del 13 de setembre a les 12.00 al 15 de setembre a les 12.00) a EOIDIGITAL

 RESULTAT DEL SORTEIG D’ADJUDICACIÓ DE PLACES

A partir de les 20h del 15 de setembre

 Preguem que llegiu amb atenció tota la informació d’aquest apartat, on trobareu resposta a les preguntes de matrícula més freqüents.

A partir de les 20h del 15 de setembre, els candidats/es preinscrits podreu consultar el resultat del sorteig d’adjudicació de places a EOIDIGITAL.

L’accés a la plataforma podria ser més lent en els minuts inicials.

Reviseu que el vostre dispositiu i/o navegador permeten un accés/càrrega ràpids.

Si el resultat de la consulta és «Admesos/es», podreu fer la vostra matrícula i pagament a través de la plataforma EOIDIGITAL. Termini: des de les 20h del 15 de setembre fins les 23.59h del 17 de setembre.

Pagament de l’import de matrícula

El termini per formalitzar el pagament de la matrícula és de 24 hores (Per exemple: si em matriculo el dia 15 de setembre, el termini finalitza a les 23.59h del dia 16 de setembre). Recordeu que heu de fer DOS pagaments (el de la taxa o preu públic de la matrícula i el preu públic de material i d’accés a la plataforma)

Podeu formalitzar el pagament amb targeta bancària a través d’EOIDIGITAL o a través de caixer automàtic SERVICAIXA.

Si us apliqueu una bonificació o descompte, és imprescindible que ens envieu el document o carnet acreditatiu corresponent per correu electrònic a: matriculanous@eoisg.cat

No cal enviar els comprovants de pagament, tot i que recomanem conservar-los.

Documentació de matrícula

Correu electrònic: matriculanous@eoisg.cat

Inici de curs:

Dies 27 i 28 de setembre, d’acord amb l’horari del vostre grup.

Reviseu el nostre web abans de l’inici de curs per a qualsevol avís d’última hora.

Si el resultat del sorteig és «En llista d’espera», podreu matricular-vos online els dies 21 o  22 de setembre de les 9.00 a les 23.59 sempre i quan hi hagi places lliures disponibles no ocupades pels Admesos/es. Estigueu pendents de l’aplicatiu de matrícula.

La matrícula de la Llista d’espera finalitzarà en el moment en què s’hagin ocupat totes les places lliures disponibles d’aquell idioma/curs i horari.

Lloc de matrícula online dels candidats/es «En llista d’espera»: EOIDIGITAL

Caldrà que tingueu molt presents les vostres dades d’Identificació, en especial la contrasenya.

Reviseu abans d’accedir a la plataforma de matrícula, que el vostre dispositiu i/o navegador permeten un accés/càrrega ràpids.

Pel que fa a la forma de pagament, acreditació de les bonificacions/exempcions i documentació de matrícula, haureu de seguir les indicacions anteriors (apartat Admesos/es).