MATRÍCULA SETEMBRE pel curs 2020-2021

CONSULTA el resultat del test el 14 de setembre (a partir de les 12 h) i

TRIA grup/horari del curs que t’han assignat, del 14 al 16 de setembre (fins a les 12 h).

Tot això a la mateixa aplicació de preinscripció.

Després:

RESULTAT DEL SORTEIG D’ADJUDICACIÓ DE PLACES

A partir de les 20h del 16 de setembre

Preguem que llegiu amb atenció tota la informació d’aquest apartat, on trobareu resposta a les preguntes de matrícula més freqüents.

A partir de les 20h del 16 de setembre, els candidats/es preinscrits podreu consultar el resultat del sorteig d’adjudicació de places a EOIDIGITAL.

L’accés a la plataforma podria ser més lent en els minuts inicials. Reviseu que el vostre dispositiu i/o navegador permeten un accés/càrrega ràpids.

Si el resultat de la consulta és «Admesos/es», podreu fer la vostra matrícula i pagament a través de la plataforma EOIDIGITAL. Termini: des de les 20h del 16 de setembre fins les 23.59h del 18 de setembre.

Pagament de l’import de matrícula

El termini per formalitzar el pagament de la matrícula és de 24 hores (Per exemple: si em matriculo el dia 16 de setembre, el termini finalitza a les 23.59h del dia 17 de setembre). 

Podeu formalitzar el pagament amb targeta bancària a través d’EOIDIGITAL o a través de caixer automàtic SERVICAIXA.

Si us apliqueu una bonificació o descompte, és imprescindible que ens envieu el document o carnet acreditatiu corresponent per correu electrònic a: matriculanous@eoisg.cat

No cal enviar els comprovants de pagament, tot i que recomanem conservar-los.

Documentació de matrícula

Correu electrònic: matriculanous@eoisg.cat

Inici de curs

Dies 28 i 29 de setembre, d’acord amb l’horari del vostre grup. 

Ja podeu consultar el Pla d’obertura de l’escola de 2020-2021. Reviseu el nostre web abans de l’inici de curs per a qualsevol avís d’última hora.

Si el resultat del sorteig és «En llista d’espera», podreu matricular-vos online els dies 22 i 23 de setembre (preinscrits/es en anglès) o el dia 23 de setembre (preinscrits/es en alemany i francès), sempre i quan hi hagi places lliures disponibles no ocupades pels Admesos/es. 

Cadascun/a dels candidats/es «En llista d’espera» tindrà assignat un dia i hora de matrícula de manera individualitzada en el resguard de preinscripció d’EOIDIGITAL

La matrícula de la Llista d’espera finalitzarà en el moment en què s’hagin ocupat totes les places lliures disponibles d’aquell idioma/curs i horari.

Lloc de matrícula online dels candidats/es «En llista d’espera»: EOIDIGITAL

Caldrà que tingueu molt presents les vostres dades d’Identificació, en especial la contrasenya.

Reviseu abans d’accedir a la plataforma de matrícula, que el vostre dispositiu i/o navegador permeten un accés/càrrega ràpids.

Pel que fa a la forma de pagament, acreditació de les bonificacions/exempcions i documentació de matrícula, haureu de seguir les indicacions anteriors (apartat Admesos/es).