Internacionalització de l’EOISG. Erasmus+

Tal com figura al nostre PEC, la internacionalització de la nostra escola forma part d’un dels objectius a assolir en els propers anys. Amb la intenció de millorar les competències lingüístiques i culturals del nostre professorat així com d’oferir-los la possibilitat de descobrir altres perspectives i enfocaments pedagògics en altres sistemes educatius europeus, la nostra escola ha gaudit de varis programes Erasmus+ Ka1 que han permès enriquir-nos com a docents i explorar diferents tècniques d’innovació educatives gràcies a les bones pràctiques apreses durant les formacions i el job shadowing que el nostre professorat ha fet participant en les diferents accions a Anglaterra i a Turquia.

Una estada que farà la nostra directora i professora d’alemany Claudia Back a Suècia per conéixer a prop el sistema educatiu suec, un curs de formació sobre aspectes culturals que farà el professor d’anglès Guillem Amorós a Irlanda, un curs sobre metodologia TIC a Vichy que farà la nostra professora de francès Anna Ribau, un job shadowing sobre pràctiques interculturals a l’educació que faran el cap d’estudis Xavier Pascual i la professora de francès Agnès Aubertot a Martinica i, finalment un curs de formació sobre metodologia i ús de les TIC a Estònia que farà la secretària de l’equip directiu i professora d’alemany, la Cristina Malgrat.

La nostra escola organitza cursos de formació sobre creació de cursos en entorns digitals per a professors estrangers beneficiaris d’un projecte Erasmus+ Ka104. Trobareu més informació a la pàgina web del nostre curs:

https://sites.google.com/view/getting-ready-for-the-digital-/p%C3%A0gina-principal

Trobareu una presentació del nostre projecte aquí.