FESTA DE NADAL 2017

Benvolgudes alumnes i benvolguts alumnes,

La nostra escola celebra a la Sala de d’Actes el proper dimecres 20 de desembre, de 18:00 h. a 20:00 hores, la seva festa de Nadal per a tots vosaltres.

LA FESTA DEL DIA 20
  • Algun(e)s professor(e)s d’alemany, anglès, francès i català  i personal de l’escola demostraran un cop més les seves (in)habilitats interpretatives, cantores i dansaires en una nova obra  de teatre. Hem treballat de valent però, tot i així, ho faran prou bé??? Si no veniu, no ho sabreu.
  • Després farem el sorteig de la nostra Panera de Nadal. Recordeu que tots els diners recaptats són per a CODES-CAM així que si no heu comprat cap número, encara hi sóu a temps i, a més de poder guanyar una esplèndida panera, aquesta també pot ser la vostra bona acció de l’any. Aquest Nadal, també tindreu la possibilitat de emportar-vos un regalet ja que a més de la panera sortegerem 3 petits premis entre el públic assistent.
  • A continuació, tal com hem fet en anys anteriors, hi haurà el nostre pica-pica amb menjar, begudes i dolços típics de països de parla anglesa, Alemanya, França i Catalunya. Es farà en el vestíbul a fora de la Sala d’Actes a partir de les 19:15h. El nostre personal del bar ens ho tindran tot preparat. Només hi faltarem nosaltres.

Vinga, us hi esperem a tots!!!

El Comitè de Festes